Sušenje Perila Agent Omaro Hitro Absorpcijo Vlage Novo Visečo Omaro Dehumidifier Mini Vrečke Za Kabinet Odpravlja Vonjave
€7.88 / €15.78

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • is_custermized - No
  • Vlage Tip Absorber - Vlage Absorber Vrečke
  • Številka Modela - Visela Omaro Dehumidifier

Sku: w493593
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Enhanced Protection: poslovite od vlažno omaro z našimi visela dehumidifier.Njen posebni material in močno vodi zaklepanje sposobnost učinkovito primite vlage v zraku, ki preprečujejo ordor in vlaga iz uničuje vašo obleko.

2. Sferične Inovacije: Izkušnje še večjo učinkovitost z Visela Omaro Dehumidifier inovativne sferično obliko.Trdno okroglih delcev, poveča absorpcijo vlage, medtem ko večje površine območja povečuje izpostavljenost zraku, izboljšanje splošne učinkovitosti.Zadihaj z svežega, suhega zraka v vaš omaro.

3. Nastavljiv Kavljem: Je Visela Omaro Dehumidifier značilnosti majhnih kavelj, da je mogoče enostavno prilagoditi, da sprejme vse omari prostor.Njegovo močno drži, zagotavlja, da ne pade, in njene prihranek prostora dizajn, ki omogoča praktični dodatek za vaš omaro organizacije.

4. Širok Spekter Uporabe: poslovite od vlažnosti in zatohel vonj v vašem shramba, garderoba, garderoba, kopalnica in kuhinja z Visela Omaro Dehumidifier.Ta učinkovita dehumidifier je lahek, priročen visela rešitev, ki je primerna za vsak prostor v hiši.

5. Vonj Gašenje: Imejte omaro vonjem dobro vzdrževana z našo Visela Omaro Dehumidifier.Poleg svoje močne vlage absorpcije funkcija, to učinkovito odstranjuje nezaželene vonjave, ki bi lahko pokvaril vaš miren spanec in ohranja vaše posteljnina udobno.

Opis:

Hranite vaše garderobe, suho in dobro vzdrževana z našo Garderobo Dehumidifier Visela Vrečke!Z večje površine površine izpostavljene zraku, te vrečke so učinkoviti pri preprečevanju kopičenje vlage.Prilagodljiv majhno kljuko, ki omogoča enostavno, da jih postavite kamorkoli v vaš omaro.Plus, poleg tega, da njegovo absorpcijo vlage funkcijo, te vrečke pomaga odpraviti vonj preveč!

Specifikacije:

1. Ime: Visela Omaro Dehumidifier

2. Sestavine: Kalcijev Klorid/Oglje, Granulat

3. Teža: 280 g o

4. Funkcija: dehumidification, absorpcija vlage

5. Velikost: (pribl.) 44.5*16 cm/17.52*6,3 cm

Seznam Vsebine:

1*Omaro Dehumidifier Visela Torba