Stranišče Umivalnik Možganov Unblocker Ročni Kanalizacijske Cevi Bat Izkopanega Zamašene Odstranjevalec 5/7/10 Metrov, Kopalnico, Kuhinjo, Čiščenje Orodja
€21.09 / €30.13

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Pokal Materiala - Drugo
  • Številka Modela - 29362
  • Slog - Master instalater
  • Funkcija - Okolju prijazno

Sku: w486681
Dodaj pregled

Funkcija:

Strokovno Odvajanje Čiščenje Orodje : odtok konica lahko jasno, zamašene odtoke in zamenjajte kemičnih možganov, ki so čistejši.Učinkovito odstranite korito maši, ki ponavadi posledica mazilo ali overworked smeti disposers.To je več, varstva okolja, učinkovite in zdravje, kot kemični možganov, ki so čistejši.To je za večkratno uporabo in prihrani vaš čas in denar.

Enostaven za uporabo: Ročna širitev oblikovanje, enostavno prilagodite dolžino pomladi, da izpolnjujejo različne potrebe.

Vzdržljiva in Trajna: Ta priročnik možganov dredger je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, anti-aging, odporna proti koroziji in zelo vzdržljiv.

Udoben Ročaj: Mehanske ročaj načrta je delovno shranjevanje in anti-slip, gladko in udobno, da pridržite.

Fleksibilne Jeklene vrvi : bobna augers pomlad je tako prilagodljiva in težko vam omogočajo, da enostavno sprejeti ozkih serpentinah, velike ročice gumb in ročaj, ki omogoča enostavno uporabo, ki pomaga, da odstranite blokade bolj priročen in učinkovit.Prilagodljiv pomlad je prost, da se razširi na 5m ,7m ,10m, ki so se sestali vaš različne zahteve.

Pogosto se Uporabljajo: Za čiščenje kopalnice, kuhinja, umivalnike, kadi,in dna cevi, odtočne, kanalizacijo in na drugih mestih, zamašen pogosto.

Opombe:

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Specifikacije:

Specifikacija:

Tip:Cevi Dredger

Material:Kovina,plastika

Nerjaveče jeklene žice dolžina: 5m(za 16,4 FT) / 7m( 22.97 FT) / 10m (32.81 FT)

Kako Uporabljati

1.Odvijte pritrdilni vijak v nasprotni smeri urinega kazalca

2.Počasi vstavite pomladi v cevi, dokler se ne ustavi

3.Ko je določeno oddaljenost od šobe, privijte stop vijak zavrtite ročico v smeri urinega kazalca, in pojdite globoko v cev.

4. Po poglabljanje dna cevi, vklopite tresenje roke števec ura pametno,počasi potegnite pomlad ven, in sperite s čisto vodo.

Paket je vključeno:

1 x Kanalizacijske Cevi Dredger

Ne dropshipping ?

Da,delamo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.

Proizvodnja Materiala Za Varnost?

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Ko je paket poslan?

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

O tem, kako vračilo?

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč