Novo TPR pomivalno Korito Filter, ki Lase Zamašek Catcher Filter Kopalniške Opreme Kad Cedilo Kanalizacije Outfall Filter za Tuš Možganov
€0.32 / €0.59

  • Vrsta - Lase Zamašek
  • Funkcija - anti-zamašitev kanalizacije
  • Material - TPR
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • velikost - 13*13*2cm

Sku: w469296
Dodaj pregled

Značilnosti:

1. Trajno: iz prilagodljivih termoplastične gume, ne drsi, elastična in odporne na obrabo.Zelo vzdržljiv.Soft-touch površine, ki so varnejši za otroke in hišne ljubljenčke.V primerjavi z inox kad cedilo, da odteče, je varneje in nikoli ne bo rja.Brez kemikalij.

2. Enostaven za namestitev in odstranjevanje: dal možganov filter v ustrezni korito ali ploščice.Pritisnite štirimi stranicami vogalih in jih lepila.Razstaviti, preprosto odstranite kosih, od ulova.Naše lase catcher tuš možganov dnu lončka lončki so oblikovani s 4 sesalno pokal, enostavno namesti in odstrani, je močnejši od enega kosa sesalno pokal.

3. Praktično: kopalnico umivalnik filter je primeren za kopalnico, kadjo, kuhinja, pralnica, itd.Kad pasti, ki se uporabljajo za tuš za odtok v kopalnici.To lahko deluje kot ponor filter za pranje in rezanje zelenjave, ali kot filter za odvajanje korito.To ohranja odtoki gladek in čist.

4. Uporabnost: To edinstveno anti-blocking talni odtok pokrov lahko dodate barvo na vaš dom oprema in je treba za vsak dom.Idealen za vsakdanjo uporabo v kopalnice, pralnice, kopalne kadi, kuhinje, lijakov, odtokov in več, bo lastingly prepreči zamašitev odtokov.

5. Opomba: drenažne luknje mora biti ravna, brez kakršnih koli postavljeno ovire.Upoštevajte, da tuš možganov čepi so primerna le za ravne in gladke površine.Bodite prepričani, da mokro odtok kritje za povečanje sesalna moč svojih sesalno pokal.

Opis:

Ta tla možganov pokrov je izdelan iz prilagodljiv termoplastične gume, ne drsi, elastična in odporne na obrabo, varno in rje dokaz, s 4 sesalna skodelice na dnu, enostavno namestiti in odstraniti, primerne za kopalnico, kadjo, kuhinja, pralnica, itd.

Specifikacije:

Material: TPR

Velikost: 13*13*2 cm

Funkcija: anti-zamašitev kanalizacije

Paket Je Vključeno:

1pc*Lase Zamašek

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.