Vzdrževanje Vosek, Les, Začimbe Beewax Pohištvo iz Masivnega Lesa Poliranje Ekološko Naravno Čisti Vosek za Pohištvo Nego čebelji vosek 80 g Najnovejši
€1.53 / €3.05

  • Postavka Obliki - Gel
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Specifikacija/Kos - 80ml

Sku: w467568
Dodaj pregled

Opis:

Material: čebelji vosek + Rastlinsko olje

Značilnosti izdelka: Odstranjuje umazanijo, maščobo in umazanijo s površine lesa.Preprečuje lesa iz izsušitev in pokanje.

Neto vsebina: 80 g

1. Ne pustite nič Stopinjah: Naravni vosek tvori zaščitno plast na talne površine

2. Osvetlitev: Neguje nadstropju od zunaj in izboljša sijaj tal

3. Ne Zdrsne: hitro Vpije, ne držijo noge, ne pusti vodo, madeže in ne zdrsne

4. Ekskluzivna Formula: Uporaba naravni čebelji vosek + rastlinsko olje, z uporabo visoko kakovostnih materialov

Specifikacije:

▶ Učinkovito Obnovo - Hitro popravilo prask, nositi znamke, Odstranite let umazanijo, vodni madeži, maščobe, in še več, da obnovite videz vaše staro pohištvo.

▶ Fino Poliranje - Ta večnamenska vosek ne le očisti vaš leseno pohištvo, vendar za nohte jim na naraven lesk in jim dolgotrajen sijaj.

▶ Enostaven Za Uporabo, Čist in poljski vse vrste lesa.Uporabite miško za cilj in obrišite do glejte let strnjenih madeži izginejo.Zelo dramatičnih sprememb si lahko ogledate nov lak, ki jih prinaša.

▶ Zeleno Varstvo Okolja - Ta les, začimbe in čebelji vosek je v celoti izdelana iz naravnega čebeljega voska + naravnih olj.Ne parafinski vosek, nestrupeno, brez VOC vonj, varno in zdravo uporabo okoli otroke, pse in druge domače živali.

▶ Zaščito Barve - čebelji vosek osvežite svoje predmete, učinkovito deluje brez vpliva na barvo, ki se uporablja za poslikano omare in tla, čisto in bleščečo površino.

Paket Je Vključeno:

1* 100% Naravni Čebelji Vosek