Gaming Mousepad Češnjev Cvet Podaljšana Velike Mouse Pad Ne Zdrsne Desk Pad 30x80cm Bela Igralne Podloge za Miško za Prenosni Računalnik
€5.60 / €7.89

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w45990
Dodaj pregled

Storitev: priznanja Kupcev je naša največja motivacija.Lahko se obrnete wiht nas, kot želite, ali ste zadovoljni z našimi izdelki ali ne,mi bomo poskrbeli prijazni potrošnikov storitev v slove vaš problem.

Stroj Zložljive in prenosljive: Ko boste razlitja pijačo ali nekako bi dobili hrano na to, to je enostavno za čiščenje in ne bo zamude vaše delo ali igro.Zaradi zložljive modela,lahko opravlja to mouse pad z vami, kamorkoli greš,da jih lahko nosite tudi v vašem travling.

30x80x0.3cm Razširjena Velikost: miška ploščica je dovolj velika,bo fit namizje popolnoma in zagotavljajo popolno gibanje prostor,ponuja obilo prostora za igre na srečo ali urad deluje vse, medtem ko ščitijo vaše mizo,velja za vse vrste miške, tipkovnice in več.

Non-slip Gumo Znanja: To je velika miška ploščica je narejena z inteligentno anti slip gumo znanja,gosto drsi senčenje lahko trdno na oprijem na namizje, da zagotavljajo stabilno delovanje miško in tipkovnico,lahko učinkovito preprečite miško in tipkovnico iz drsna in premikanje.

Ultra Gladko Površino Izdelati Rob: Krpo, ki je izdelan iz visoko gostoto multispandex material z visoko kakovostjo šivanje okoli svoje robovi,svilnato gladko površino in debel rob omogoča bolj natančno in hitro miško gibanja,pustite, da boste ohranili odlično hitrost in nadzor, medtem ko se vaše igralne ali dela.

Gaming Mousepad Češnjev Cvet Podaljšana Velike Mouse Pad Ne Zdrsne Desk Pad 30x80cm Bela Igralne Podloge za Miško Opis:

Gaming mouse pad,vam prijetno počutje in spodbujanje izkušnje,vaš najboljši partner, ali je igre ali delo.Miško pad je najboljše darilo,za božič, novo leto,zahvalni dan,noč čarovnic,črni petek,cyber ponedeljek za vašo družino, fanta, dekle, prijatelj, nekaj, ljubimec, mož, žena, otrok, najstnik in več, bodo pa, srečno novo leto!