1Pcs Nastavljiv Čevljev Rack Organizator Čevlji Obutev za Shranjevanje Stojalo za Podporo Prihranek Prostora Omarico, Omaro Imetnik Sodobne Nosilec
€3.49

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Feature2 - Obutev Za Shranjevanje
  • Ime - nastavljivo stojalo za čevlje
  • Blagovna Znamka - MOONBIFFY
  • Material - Plastični
  • Feature1 - prihranek prostora
  • Vrsta - Čevelj Obešalnik

Sku: w443171
Dodaj pregled

Opis:

Ustvarjalne Dvojno Plast Čevelj Nosilec Nastavljiv Plastičnih Enoten Čevelj Shranjevanje Rack

Material: PP

Barva: roza/bela/črna/kaki/siva/modra/zelena

Tip: čevelj imetnik/čevelj shranjevanje rack

Slog: nastavljiv iz enega kosa

Prizorišče: dnevna soba/spalnica

Velikost: 25*9.5*5 cm

Pakiranje: vrečah

Značilnosti:

【50% PRIHRANEK PROSTORA】dvojni kabini čevelj rack design pomoč prihrani 50% svoje zmogljivosti za shranjevanje takoj in vam pomaga pri iskanju prave čevlje hitro, zaradi česar vaš čevelj omaro in garderobe bolj pospravljeno in urejeno.

【PRIMEREN ZA VSE VRSTE ČEVLJI】čevelj sloti ima 4 nastavljiva višina stopenj, ki Jih lahko prilagodite 2,7", 4.3",6.4", da 7.2" glede na vrsto čevlji, zagotoviti, ne stiskajte, uničiti čevlji, ki so primerni za najbolj športni copati, natikači, ravno čevlji, sandali, visokih petah in tako naprej.

【SUPER ANTI-ZDRSA DESIGN】Naše čevelj imetnik je posebej zasnovan z vrha zavihki na obeh straneh in zadaj, skupaj z malo trkanja na površini za preprečevanje zgornji del čevlja iz zdrsa off, vodenje vaš prostor urejeno in lepo.

【NADGRADILI KAKOVOST】čevelj organizator za omare je izdelan iz visoko kakovostne ABS in trajne zelena nestrupeno PP za zagotovitev svoje zdravje in varovanje okolja.Izboljšano debeline naredi čevelj reže organizator precej verjetno, da se razdeli z velikim pritiskom ali pogosta uporaba.

【ENOSTAVNO ČIŠČENJE】čevelj shranjevanje organizator lahko enostavno očistiti z vodo in milom in so uporabljate več časa.Če imate kakršna koli vprašanja o omaro za čevlje organizator, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bo odgovor, da vas v času.