2 Pack Jasno Akril Knjigo Stati, Akril Knjiga Držala Stojala Za Zaslon In Branje Knjig
€22.01 / €38.62

  • Uporaba - Oblačila
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Kovine

Sku: w436330
Dodaj pregled

Branje pomočnik: knjižne police vam lahko pomaga ohraniti vaše knjige stabilen.To osvobodi svoje roke in vam omogoča, da druge stvari, svobodno, medtem ko branju zgodb ali receptov.

Material: knjižne police je izdelan iz visoko kakovostnih akrilnega materiala, ki je trdno in zanesljivo, in ni enostavno, da bi prekinil ali deformira.Oblika "X" je stabilna, in edinstven slog varuje hrbtenice knjige, zato, ker vam ni potreba, ki je ležala knjiga ravno.To je kot nalašč za branje kota.

Enostaven za Uporabo: akrilna knjiga stojalo je enostaven za montažo in uporabo.Uporablja se lahko na mizo, da se glasi stoje ali dajo v naročje, da se glasi sedel.Uporabiti ga je mogoče kot zaslon stojalo.

"X" oblika modela: pregledna naslonjač sprejme "X" oblika modela, ki je dovolj stabilen, da brez pomoči drugih orodij za pomoč pri odpiranju in zapiranju knjige in si zagotovili dobro izkušnjo branja.Vendar to ne more držite preveč težke knjige.

Širok obseg uporabe: Akril odprite roll zaslon stojalo je zelo praktično.Je zelo primeren za študente, glasbeniki in kuharji, prikaz knjige, fotografije, plošče, diplom in obrti projektov v kuhinji.

Barva: prozoren

Material: akril

Vsebina Paketa:

2 x knjiga stojalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.