Hudičev Strani Zaznamek Triler Demon Strani Zaznamek Grozljivo noč Čarovnic Čarovnica Nevihte Zaznamek Smolo Ročno Groze, Doma Dekor
€3.99 / €6.13

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Šolske Potrebščine
Sku: w4141
Dodaj pregled

Prevoz si v svet groze, s tem hudičev Strani Zaznamek.Kot nalašč za ustvarjanje sablastan vzdušje v vašem domu ali za stranko.Te roke počasi odprite knjigo in ne zbledi s časom.Idealen za prijatelje, ki radi berejo in cenijo malo groza v svoje življenje.

Izdelek material: smole

Velikost izdelka: 11*6 cm/4.33*2.36 v

Izdelek barva: bela, črna, modra, bela prahu

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam:

hudičev strani zaznamek*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Edinstven hudič strani: Bi napetost in spletke v vaše branje s Hudičem roko zaznamek.Featuring realne roko iz strašno svetu grozljivk, na videz odpiranje knjiga za vas.

2.Okolju prijazna Alternativa: Izdelane iz visoko kakovostne brez vonja smolo materiala, ta hudičev strani zaznamek je alternativa za ekološko osveščeni bralci, ki želijo ohraniti knjige in okolje.

3.Atmosferski Grozo Ustvarjalca: Povzdignil svojo grozo izkušnjo branja z the Devil ' s hand zaznamek.Ta edinstven pripomoček ustvarja eerie vzdušje, da se ujemajo z grozljivo zgodbe.

4.Večnamenska Uporaba: Povzdignil svoje bralne izkušnje z hudičev Strani Zaznamek.Ta sablastan zaznamek, ki je kot nalašč za dekoracijo doma, dodajanje dotik groza, v knjižne police, in mize.

5.Za prijatelje, ki radi, da se glasi: Presenečenje knjižni molj prijatelji z edinstveno hudičev strani zaznamek, odlično Halloween opremo.Izdelani iz trpežnega in prilagodljiv smolo, ta grozljivka-zgleduje zaznamek zlahka zdrsi med stranmi.