Ponoči Pes Es Noč Osvetljeno In Okolju Prijazne Za Hišne Živali, Psi, Pasje Vedenje Pripomočki Za Festival Parade Potovanja, Kampiranje Izlet
€13.83 / €27.66

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Je Pametno Napravo - no
  • Vrsta - Kompleti, Psi
  • Material - VLAKEN

Sku: w403303
Dodaj pregled

Zložljive in priročno, ti gumirani es so kot nalašč za nočni čas hodi.Uživajte dodatno varnost in prepoznavnost, kot ste in svoje kosmate prijatelj sprehod pod zvezdami.

Specifikacije:

Ime: Pes s svetlobo

Material: ABS+Gume

Velikost: S, M, L

Teža: približno 228g

Barva: siva, modra, siva, črna, siva, vijolična, siva, rose

Seznam Vsebine:

1pc*Pes s svetlobo

1pc*Pes colla

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povečuje Varnost Med Sprehodi: Naš pes s svetlobo funkcije živahno LED luči učinek, dodajanje zabavno nočno sprehode, medtem ko pomaga psi navigacijo z lahkoto.

2.Zagotoviti Varnost Hišne Ponoči: Hoja vaš pes v temi še nikoli ni bilo varnejše s tem zložljive pes s svetlobo.Featuring dolgotrajno gumb baterija, ki je enostavno zamenljiva, zagotavljanje pet varnost in boljši svet.

3.Prihranek časa Osvetlitve: Te funkcije z eno roko zaviranje in sistem zaklepanja, ki je priročen in prihrani čas in trud.Prav tako ima vgrajeno LED luči, ki razsvetljuje vašo pot in vas naredi in vaš pes bolj vidna ponoči.

4.Varno Ponoči Hodi: Ta pes s svetlobo ima ergonomski ročaj z silikona v notranjosti, da se prepreči acciteeth sprostitev in zagotoviti a udoben oprijem.Prav tako prihaja z varnostnim varovalom za pritrditev varno, da vaš pes ovratnik.

5.Osvetljeni Nadzor: Gumirani Pes Hoja s Svetilko.To je cca. 16 metrov dolgo in omogoča videti in biti viden v temi.Je močna in trpežna, narejena iz težkih materiala, ki lahko zdrži vleče in tugging.