Halloween Psa Oblačila Cosplay Kostum Za Mladiče Halloween Oblačila Za Pse, Pet Kostume In Ogrinjalo Obliko Za Doggy Pes In Mačka
€4.65 / €9.31

  • Slog - Moda
  • Vrsta - mačke
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Sezona - Vse letne čase
  • Material - Poliester
  • Postavka Vrsta - Kostumi
  • Vzorec - Tiskanje

Sku: w392424
Dodaj pregled

Opisi:

Bi vaša mačka si čudovit in prijeten s tem soft-touch mačka kostum.To zunanja oblika a Halloween buče vzorec, ki bodo dodali praznično vzdušje za vse posebne priložnosti.Plašč oblikovanje je enostavno, da dajo na in vzlet, in ne omejujejo vaš urha klicati je gibanje.Vaša mačka bo všeč ta ljubek in udobno kostum.

Specifikacije:

Ime izdelka: Kostumi za Mačke

Velikost izdelka: približno 28*29 cm/11.02*11.42 palčni (razen klobuk), premer klobuka pa je približno 12,5 cm/4/92inch in višina je približno 9 cm/3.54 palčni

Izdelek material: poliester

Tip: Kumare Cape, Bat Cape

Teža izdelka: o 10g za en sam plašč, o 22g za obleko

Seznam Izdelkov:

1* Halloween plašč

ali

1* Halloween plašč

1* Klobuk

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prijetno Tkanine: sijoče saten tkanine Kostume za Mačke glitters in sije na vaše mačje krzno, kar jim daje jarek.Vaša mačka bo občutek, udobje in mehkobo svetleč saten tkanine, ki objame svojega telesa.

2.Čarovnik Klobuk Design: čarovnik klobuk in bučno vzorec daj Mačka Kostume očarljivo in praznični videz.Svojega ljubljenčka oblačila imeli tudi nekaj spookiness in zabave z bat vzorec.

3.Povečanje Duhu Halloween: Mačka Kostume, bo vaš urha klicati videti bolj čudovit in sablastan na noč Čarovnic.Narejene so iz visoko kakovostnih materialov, ki so mehke in trpežne, in se prilega večini mačke dobro.

4.Plašč Videz: Mačka Halloween Kostumi daje vaš urha klicati zakriti obliko in čarobnega klobuka obliko, ki bi jo poglej očarljiv in lepe.Kostum je tudi udobno in toplo, idealno za vaš urha klicati v hladnem vremenu.

5.Kot nalašč za Vse Stranke: Mačka Kostum za mačke je oblikovana tako, da vse praznične priložnosti, kot so vikend stranka, noč Čarovnic, Božič ali rojstni dan.Svoje bodo imeli pišu in pogled neverjetno v teh kostumov.