Počasi Napajalni Pes Skledo Vstavi Počasi Jedec Pes Posodo, Ki Je Primerna Za Pse Združljiv Z Redno In Zvišanega Psa Sklede
€7.25 / €11.32

  • Oblika - Zaobljenimi
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w388816
Dodaj pregled

Počasi Napajalni Pes Skledo Vstavi Počasi Jedec Pes Posodo, Ki Je Primerna Za Pse Združljiv Z Redno In Zvišanega Psa Sklede

[Navadne pasje sklede postane slow food v sekundah]- Samo pritisnite, da vstavite počasi napajalni v dnu pes skledo.Edinstven spirala rezilo in silikona nail design omogoča psa, da učinkovito upočasni hitrost prehranjevanja; pomaga zmanjšati psa zadrževanje na prehrano in zmanjšati psa prebavne bolezni.

[VARNO IN ZDRAVO]- počasi napajalni vložki so narejeni iz hrane silikona, ki je varno in mehko.Za razliko od trde plastike, vaš pes je nos ne bo poškodovan med prehranjevanja.

[Najmočnejši Bedak Base]- 38 majhne poganjkov na dnu počasno hranjenje psa skledo, so tako močna, kot hobotnica in jo držite trdno na dnu pes skledo brez dodajanja vode.

[Dobro Praktično]- Primerna za dnevno mokro in suho hrano; najboljše za pasje sklede s spodaj premer 7-5.5 palcev (približno za 17,8 - 14.0 cm) (odpiranje pomeni 8,5 - 5.5 cm (o 8.5 - 5.5 cm), lahko cut vsaj 4.7 palcev (približno 11,9 cm) psa skledo.

[ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE]- ni zapletena in variabilni del, torej počasi napajalni vam omogoča, da zlahka odstranijo ostanki hrane, ali je ročno ali pralni stroj.

Material:silikagel

barva:Siva

Vsebina Paketa:

1 x pes skledo počasi podajalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.