4Pcs Knjiga Držalo, Stojalo Akril Bookends Pregledna Knjiga Konča Bookend Organizator Knjige, Datoteke, Video Igre, Dekorativni Knjiga Zamaški
€3.33 / €4.97

  • Vrsta - Bookends
  • Številka Modela - 21129031
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - Plastični

Sku: w35034
Dodaj pregled

4Pcs Akril Bookends Jasno Knjiga Konča Pregleden Bookend Organizator Knjiga Držalo, Stojalo Težka Knjiga Datoteke, Video Igre, Dekorativni Knjiga Zamaški

Trpežne in Dolgo-trajno: Izdelana iz visoko kakovostnih pregleden akrilnega materiala, to bookend je močan in vzdržljiv, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Varno in Stabilno: L-shaped struktura zagotavlja trdno podporo za knjige različnih uteži, jim preprečujejo drsna ali padca.

Nič-Dizajn: Na gladko, ravno površino in ukrivljen rob načrta, zagotovijo, da vaše roke so zaščiteni pred praskami pri dajanju knjigo.

Vsestranski Shranjevanje Rešitev: je Namenjen za shranjevanje knjige, datoteke, revije in Dvd-jev, zaradi česar je kot nalašč za knjižnice, pisarne, šole ali doma shranjevanje.

Ščiti Površine: Ne samo to, bookend imejte knjiga, ki je organizirano, vendar pa ščiti tudi vaše namizje ali na polico pred praskami.

Opis:

Uvedbo naše visoke kakovosti pregleden akril bookend, popoln dodatek za vašo knjižnico, pisarni, šoli ali doma shranjevanje.To bookend je ne le funkcionalno, ampak tudi stilsko s svojo gladko, ravno površino in ukrivljen rob modela.Narejen iz trpežne akrilnega materiala, je zgrajena do zadnjega in zaščititi vaše namizje ali na polico pred praskami.L-shaped struktura zagotavlja trdno podporo za knjige različnih uteži, zagotavljanje ostanejo na mestu.S svojo vsestranski design, prav tako se lahko uporablja za shranjevanje datotek, revije in Dvd-jev.Poslovite od drsna knjigo in zdravo organizirano police z naših zanesljivih in elegantno bookend.

Ime Izdelka: Knjiga Konča

Material: Akril

Značilnosti: Non-slip Pad, Pregleden, L-oblike Design

Velikost Podrobnosti:

L: 12,5 cm/4.92", W: 12,5 cm/4.92", H: 18,5 cm/7.28" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

4 x Knjiga Konča