5 v DC 12V 24V Neskončni Cikel Zamudo Čas, Časovni Rele Časovnik za Nadzor ON-OFF Zanke Stikalo Modul Dvojno Nastavljiv 0-100 Mminutes
€2.37 / €3.95

  • Stanje - Nova
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Modul

Kategorija: Aktivne Sestavine
Sku: w327267
Anonimni

SUPER

2023-12-03
Anonimni

Fast shipping, in deluje zelo dobro. Uporabljam jo, da bi coloidal denarja, vezje samodejno vzvratno polarnost, vsako minuto.

2023-12-13
Anonimni

ok

2023-10-29
Dodaj pregled

Opomba: Sproži gumbi niso potrebni, če želite, da moč up, začetek zanka namesto s pritiskom na gumb.Nato kratek povod linijo gumb.Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala za vaše razumevanje.Opis izdelka: Ta modul uporablja single-chip mikroračunalniška kot glavni nadzor jedro z skrajni čas, natančnost.Vgrajeno čuvaj vezja in namenske reset čip na MCU delo namestite stabilno in zanesljivo.En način: 1. Ne deluje po vklopu, rele je vklopljen po sproži, in končala po prihodu čas. 2. Med odlašanja po rele vklopi, se sproži znova in zakasnitev, ki bo takoj prekine.Zanke način: 1. Po tem, ko se naprava vključi, se to ne bo deloval.Po sproži, rele bo vklopljen in se bo končala, ko je nastavljena T1 čas.Vklopi ko doseže T2 čas.V ta krog, T1 in T2 so določene v dveh nastavljiv upori. 2. V zamudo delovnega procesa, če je sprožil še enkrat, zamude bodo takoj prekine.Tipične aplikacije sklic: 1. Časovno omejeno delovno opremo, na primer, samodejni izklop po 5 minutah gumb za proženje. 2. Stroj se ponavlja test vezje, na primer test, ki je pod napetostjo za 1 minuto in nato izklopi za 1 minuto. 3. Akvarij vodna črpalka občasno črpalke za vodo črpalka kisika. 4. Drugi čas oprema.Zmogljivost: Jumper OP1: 1 sekunde do 100 sekund, prilagoditev natančnost 0.1 drugi Skakalec OP2: 1 sekundo do 15 minut, natančnost 1 sekundo Zamude napake ne več kot 2% pri različnih temperaturah in vlažnosti Značilnosti: 1. To sprejema industrijske razred single-chip mikroračunalniška za nadzor časa z visoko natančno in stabilno delovanje. 2. Dva nastavljiva upori se uporabljajo za nastavljanje časa, in na čas in off-čas se lahko neodvisno prilagoditi. 3. Zunanji kontakt je vključen, in čas je začel s kratkimi stiki s samo-gumb za ponastavitev.Možno je tudi, da je kratek sproži skupaj in začeli štetje navzdol, ko vklopite.Če je ponovno sprožiti med delovanjem, se bo takoj prekine. 4. Časovni obseg, ki je razdeljen 0-100 sekund, 0-15 minut, 0-30 minut, 0-60 minut, 0-120 minut, 0-24 ur in druge zahteve. 5. Območje napetosti 5V 12V 24V tri specifikacije.Osnovni delovni načelo: Ob tovarni standardna nastavitev, kot na primer rdeča LED lučka, ko se naprava vključi, in rele je v izključenem stanju.Ko se sproži terminal je že, zelena LED modula zasveti in takoj preide v stanje delovanja.Ko je ponovno sprožiti v delujoče stanje, da bo prenehal delovati.V delujoče stanje, rele bo pass T1 sekund, break T2 sekund, mimo T1 sekund, break T2 sekundah.....neskončno zanko.T1, T2, so čas, uporabnik prilagodi z nastavljivim uporom.