Hladilnik Ikiwa Disinfector Zraka Čistilec KeepFresh Polnilna Ikiwa Polnilna Hladilnik Vonj Eliminator Za Dom
€10.60 / €21.21

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Uporaba - Hladilnik
  • Številka Modela - Hladilnik Ikiwa
  • is_custermized - No

Sku: w317217
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1.Vonj Eliminator: Hitro odstranjuje vonjave iz hladilnika z zmogljivo čiščenje in deodorization, ohranja svež okus hrane, in zagotavlja svež vonj v hladilniku.

2.Ohraniti svežino: Zmanjšanje kvarjenje hrane in odpadkov, s tem hladilnik ikiwa, ki učinkovito podaljša svežino živil, ki absorbira vonjave in umazanijo.

3.Prenosen in priročen: Ta hladilnik ikiwa je kompaktna in lahka zasnova, ki ne zavzemajo dodatnega prostora.Je enostaven za prevoz in namestitev, in se lahko uporablja kjerkoli in kadarkoli, da vaš hladilnik sveže in vonj brezplačno.

4.Visoko učinkoviti filter: Ta hladilnik ikiwa ima vgrajen visoko učinkovitost filtrskega, ki traja do šest mesecev, zagotavlja dolgotrajen vonj odstranitev in čiščenje.Filter vložek je enostavno zamenjati in ima dolgo življenjsko dobo.

5.Široko uporabo: Ta hladilnik ikiwa je zelo učinkovit pri smrdljiv mesta, kot so hladilnik, novo omaro, predali, čevelj, kabinet, wc, omare, kuhinje, telovadnice vrečke, avtomobilov, itd.To absorbira in nevtralizira neprijetne vonjave in ohranja vaš prostor svež in čist.

Opis:

Vztrajati vaš hladilnik vonjem sveže z našo vonj eliminator.Hitro odstrani vonjave in pomaga, da se podaljša svežino hrane.Prevzame nobenega dodatnega prostora, je enostavno zamenjati in kot nalašč za uporabo v prostorih, kuhinjah, telovadnice vrečke, avtomobili, in še več.Poslovite od nezaželenih vonjav.

Specifikacije:

Ime: hladilnik ikiwa

Barva: mint zelena/češnja rdeča/siva

Material: ABS

Lastnosti: hladilnik ikiwa

Frekvenca ocena: 50HZ

Napajanje: USB

Napetost: 5 V

Neto teža: približno 70 g

Teža z embalažo: približno 70 g

Velikost izdelka: 9.4*6.5*3.4 cm/3.7*2.56*1.34 cm

Paket velikost: 9.4*6.5*3.4 cm/3.7*2.56*1.34 cm

Seznam:

1 x hladilnik ikiwa

*Toplo Nasveti:

Velikost in teža se meri z roko, in je rahlo odstopanje od dejanskega.