Akril Svinčnik Imetnik 4 Oddelkov Ličila Organizator Svinčnik Pokal Namizje Pero, Držalo Držalo Krtače Akril Pero Posodo Svinčnik
€0.88 / €1.76

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w28672
Dodaj pregled

Imejte delovnem mestu organiziran s tem vsestranski akril svinčnik imetnik.Kot nalašč za pisarne, je lahko prilagojena vašim željam in potrebam, zaradi česar je enostaven za vas, da ugotovite, kaj morate hitro.Naj vaša ustvarjalnost tok, kot ste prilagoditi in lastnik tega mora imeti mizo opremo.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Jasno Pero, Držalo

Izdelek Material: Akril

Velikost izdelka: (app.) 13 * 8.5 * 9.5 cm/5.12 * 3.35 * 3.74 cm

Izdelek teža: 175 g

Seznam Vsebine:

1 x Clear Pero, Držalo

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pogosto Uporablja: Imejte dela in študija dobave organiziran s tem jasno pero na držalo.Se uporabljajo za več scenarijev, to je kot nalašč za businesss, domovih in šolah.Njegova elegantna oblika in trajne prosojnega materiala dopolnitev koli dekor slog.

2.4-prostor Design: S svojo štiri-prostor za shranjevanje tajnih in prilagodljiva oblika, to je jasno, pero, držalo vam omogoča, da obdržite svojo mizo brez navlake in vse, kar enostavno najti.Razvrsti in organizirati svoje pisalne in majhnih predmetov na vaše želje.

3.Veliko Jasnost: Z našimi jasno pero, držalo, boste lahko brez težav najdete tisto, kar potrebujete v en pogled.Njegova visoka transparentnost zagotavlja, da vse elemente, ki so vidni, kar omogoča enostavno organizacijo in shranjevanje vašega časa in energije.

4.DIY Svoje Delo: To jasno pero, držalo vam omogoča, da uporabite svojo ustvarjalnost, da ga okrasimo z nalepke, fotografije ali risbe.Narejen je iz zgosti akril material, ki je anti-slip, trajen in trden.Uživate lahko v ta pregledno shranjevanje pero, držalo za dolgotrajno uporabo.

5.Izvrstno Darilo: Naša jasno, svinčnik imetnik je idealen za mizo opremo za ohranjanje vaše tiskovine mora-kaj bi.Odlično prijatelj,-daje darilo za poslovne sodelavce, študente ali vsakogar, ki si prizadeva urejeno delo.