E27 Prilagodljiv Podaljšek Pretvornik med EU in ZDA Plug Lučka LED Sijalka Podaljša Adapter za Vtičnico Stensko Vtičnico Lučka Znanja Držalo Vijak za Stojalo
€1.09 / €1.62

  • Blagovna Znamka - VISOKOTLAĂNE
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w2666
Dodaj pregled

Značilnosti:

1. Pretvorba okova design: glavna funkcija okova e27 pretvornik je, da pretvorite okova iz ene vrste v drugo, primerne za različne svetilke.To odpravlja potrebo za zamenjavo celotne svetilke, prihranek stroškov in časa.

2. Visoko-kakovostni materiali: Izdelana iz visoko kakovostnih negorljiv materialov in kovin, lahko zdrži visoke napetosti, je trajno in varno.

3. Enostavna montaža: Brez zapletenih korakov, ki so potrebni, samo vrtenje, in določijo ustrezne svetilke glavo, da dokončate namestitev, ki je priročno in hitro.

4. Močno vsestranskost: ima širok spekter aplikacij, in lahko izpolnjujejo uporabite zahteve domovih, pisarnah, skladiščih, trgovinah in drugih poslovnih prostorih.

5. Varčevanje z energijo in varstvo okolja: S zamenjava žarnice držalo, boste lahko zamenjaj žarnice z energetsko bolj varčne in okolju prijazne svetilke, ki izpolnjuje zahteve sodobnih zeleno in nizkoogljične življenje.

Specifikacija:

Material: zaviralci gorenja PBT+baker nikelj prevleka+baker prevodni stanja+nerjavečega jekla

Velikost:8.66*1.57*1.97 v/22.0*4.0*5.0 cm

Barva: bela

Nazivna napetost: 100-230V

Paket Vključuje:1pc

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlik med monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.