Pregledna Akril Branje Stojala za Večnamensko Dviganje Tablet Nosilec Nosilec za Polico Prenosni Nastavljiv Krat Shranjevanje De Q1J6
€26.16 / €43.61

  • Številka Modela - branje knjige stojalo
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w21565
Dodaj pregled

1. Lep in Trajen: Izboljšanje vašega prostora z našo akril na polico.Debele akril design ponuja trajnost in sodoben videz, medtem ko je leseno osnovo dodaja naravno toplino, ki dopolnjuje jasno akril materiala.

2. Priročno Shranjevanje: Naše nadgrajeno na knjižne police so izdelane z žlebovi za učinkovito organizacijo, omogoča enostavno organizirati svojo mizo in se osredotočiti na svoje študije.Super za dom, pisarno ali knjižnico uporabite.

3. Nastavljiv in Stabilna: Naše polico podpira aluminij zlitine dvojno palice, ki je nastavljiv in stabilno.Enostavno preklapljanje med različnimi načini uporabe, nastavite višino in naklon, da bi zadovoljili vaše potrebe.

4. Hands-Free Branje: Uživajte v prostoročni branje z našo polico.Nadgrajena elastična knjiga imetnik z nedrsečo silikona, lahko trdno držite debele knjige, ki zagotavlja udobno branje izkušnje ne obremenjuje vašega vratu in glave.

5.Naše Storitve: prizadevamo si, da bi vsak gost zadovoljen.Če ne boste zadovoljni, nam, mi bo rešila problem za vas v najkrajšem možnem času.Imamo dobre po-prodaje zaščitnih ukrepov, prosimo, bodite prepričani, da kupite.

Ime izdelka: pregledna akril branje stojalo

Izdelek material: aluminij zlitine + metal + srednje gostote penzion + ABS

Izdelek barva: svetlo lesa zrn

Velikost izdelka: 35*26*3 cm/ 13.8*10.2*1.2 cm

Teža izdelka: 1230 g

Značilnosti: Zložljive skladiščenje, prosti prilagoditev višine, kota gledaš gor za branje

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!