1 Set Za Polnjenje Zatemniti Klobuk Svetlobe Posnetek Klobuk Svetilka Za Vožnjo Kampiranje, Kolesarjenje Nujnih Primerih
€15.56 / €21.92

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Lights & Razsvetljavo
Sku: w1876
Dodaj pregled

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[800 Lumnov & Zatemniti]Uvedbo polnilna skp svetlobe, končni svetlobnih rešitev za vsako situacijo.Odlikuje močan 800 lumen, dvojno LED, in 90°nastavljiva LED plošča izhodni, ta klobuk svetilka je kot nalašč za razsvetljavo gor kateri koli prostor.Preprosto pritisnite in držite gumb za vklop/izklop in ga lahko enostavno prilagodite svetlost po vaših željah, iz močan 800 lumnov nizko 10 lumnov osvetljevanje območja z visoko svetlost ali shrani življenjsko dobo baterije.

[180°Prilagodljivih Žarometov]Ta vsestranski clip-on klobuk svetlobe lahko preprosto priložene svoj klobuk, kapa ali baseball skp.Glavo in nosilec, ki prihajajo s svetlobo tudi vam omogočajo, da uporabite kot Vodja Svetlobe Žarnice, ko je potrebno.Opremljen je z dvema svetla LED luči in 180° vrtljivo glavo, zagotavlja svetel in nastavljiva osvetlitev za jasnejši pogled, kjerkoli jo potrebujete.

[Kot Kampiranje Šotor Light]Ta prenosni klobuk svetlobo, je opremljen z LED žaromet, ki se širi svetloba enakomerno, kot nalašč za razsvetljavo up vaš šotor ali okolici.Lahko ga pritrdite na vaš šotor s priloženim carabiner ali visi na vrvi z uporabo trnkov.

[5 Načini & Motion Sensor]Naše trdo pokrivalo svetloba ima 5 načinov, ki presegajo tradicionalne možnosti osvetlitve: LED Reflektor/LED Žaromet/LED Žarometi Žaromet in/Rdeče Luči/Rdeča Strobe.Ali ste tekmovanje v teku ali pohodništvo ponoči, rdeče svetlobe način zagotavlja, da lahko ostali uporabniki vidijo vas.

[Polnilna & dolgotrajno]Ne pustite, mrtvo baterijo uniči vaše potovanje pohodništvo!Naša luč kape se napaja trajne baterije in zagotavlja do 80 ur razsvetljava na nizko nastavitev svetlosti.Plus, to traja le 3 ur, da se napolni in jo lahko uporabite za več kot en dan.LED klobuk svetilka ima tudi indikator baterije, funkcija, da kaj veš, preostalo življenjsko dobo baterije.

Ultra-lahka in kompaktna - lahki klobuk svetlobe, si zaslužijo, da nakup

Material: ABS

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

1 x klobuk lučka

1 x Kabel za Polnjenje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračilo bo nazaj na vaš račun v roku 7 -10 dni po www.ambulanta-maribor.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.