Otroci Klobuk, Šal, Rokavice Tople Pletene Beanie Klobuk, Šal, Rokavice Otroci Debel Klobuk, Šal In Sneg Rokavice Za Fantje Dekleta
€10.27 / €25.68

  • Material - Umetno Usnje
  • Starostni Razpon - 25-36m
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Mati & Otroci
Sku: w18748
Dodaj pregled

Ta nastavitev je dvo-plastno z plišastih obloge v notranjosti in vključuje pleteno kapo, debel šal, 1 par rokavic.Kot nalašč za otroke, igranje, v snegu ali na prostem, ga ohranja svoje glave in vratu toplo.

Specifikacija:

Material: pletene + plišastih

Velikost: 1 velikost ustreza, vse, primeren za otroke starosti 2-8

Teža: 200 g o

Seznam Vsebine:

1* pletene klobuk

1*debel šal

1* par rokavic

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Odlično v Izdelavi: To Otroci Pozimi Klobuk, Rokavice, Šal se ponaša z odlično izdelave, ki vitrine lepe pletene slog.Z dvo-plastno plišastih oblog in izjemno pozornost do detajlov, to je nastavljena udobno nositi.

2.Enostavna Uporaba: Doživeli popolno toplino in zaščito za vaš otrok med zimo z našo kapo, rokavice in šal.Komplet vsebuje pletene klobuk, debel šal, 1 par rokavic, vse uporabniku prijazne, praktično in udobno za otroke nositi.

3.Služijo za Dolgo Časa: Naši otroci pozimi klobuk, rokavice, šal je popolno kombinacijo sloga in funkcionalnosti.Izdelani iz debel, pletena volnena in pliš, to je kot nalašč za sneg dni ali zabava na prostem.

4.Uporablja za Otroke: Poskrbite, vaš otrok je udobje med zimo z našimi otroci pozimi klobuk, rokavice, šal.Oblikovana za otroke, stare od 2-8, ta sklop ohranja svoje glave, vratu, in tople roke v mrzlem vremenu s svojimi mehke in stretchy materiala.

5.Najrazličnejše namene: To otroci pozimi klobuk, rokavice, šal je iz mehak in udoben material, ki ohranja vaš otrok glave in vratu v toplo pomlad, jesen in zima.To je kot nalašč za igranje, kampiranje, smučanje, drsanje in druge dejavnosti na prostem.