Zdravstvene Nege Odložišče Zložljive 3 Plasti Zložljive Odložišče Edition Goljufija Medicinska Sestra Odložišče Zložljiva Žep Odložišče Vijolična
€15.62

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w16754
Dodaj pregled

Zložljivi Design: medicinske sestre, Odložišča, ki ga je mogoče zložiti v majhne velikosti, tako da je koristno iti na dodatek za tiste, ki so dolgo izmenah, da spis v pregled.

Lahek in Prenosen: Zložljive medicinska Sestra Odložišče se lahko uporablja za A4 ali A5 knjige, in je enostaven za prevoz okoli v vaš tovor piling, hlače, jakne, kavbojke, bele plasti, itd.

Večnamensko Uporabo: Črna Odložišče se pogosto uporablja v tovarni, prevoz, v šoli in uradu, zaradi česar je odličen pripomoček za medicinske sestre, zdravstvene nege študenti, zdravniki, pisarniški delavci, itd.

Endurable Gradiva: Žepne Velikosti medicinska Sestra Odložišče je izdelan iz visoko kakovostne plastike, zaradi česar je težka, lahka, za enkratno uporabo, in trpežne za dolg-čas uporabe.

Barva:Vijolična

Material:plastika

Velikost:24 x 11 cm

Vsebina Paketa:

1 x 3 Plasti Zložljive Odložišče

3 x nalepke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.