40 Določa Ceno Zaslon Kvadratnih Nastavljiv Ceno Za Ceno Zaslonu Se Števec Stojalo Število Pismo Dolar Cena Blok Komplet M
€11.49

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w14640
Dodaj pregled

Iz plastike, okolju prijazno, lahka, vzdržljiva, dolgotrajna, in težko, da bi prekinil.Majhne in lepe, enostaven za shranjevanje in prikaz.

Uporaba: Zelo primeren za okno števci prodajaln, kot so nakit, ure, cigarete, kozmetika, oblačila, vino, supermarketi, pekovskih in drugih cenovnih zaslonu.

Nastavljiv ceno: Vsak Kvadrat je nastavljiv, lahko enostavno sestavite številke, brez lepila, in lahko prosto spremenite ceno, glede na vaše potrebe.

Večkratno ceno zaslon stojalo: Ti nakit cena kocke so zelo prilagodljiva, lahko se uporablja večkrat, so cenovno in stroškovno učinkovito.Z peterokotna prerez, lahko doseže multi-angle namestitev in izjemno visoko stabilnost in kažejo stranke cena z odlično perspektive, zaradi česar je cena bolj očitno in impresivno.

velikost:Enotna velikost zrna: 6x4mm

Material:plastika

barva:Črna + Zlata

Vsebina Paketa:

40 x Cena Blok Kit

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.