USB Mobilni Telefon Modri Zob Daljinski upravljalnik Brezžični Sprožilec Fotoaparata Selfie Gumb Stavec 10-15M Zaznavanja Območje, ki Tik-Tok v Živo
€1.39 / €3.10

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Brezžično omrežje
  • Blagovna Znamka - Rondaful
  • Paket - Da,
  • Združljiv Blagovne Znamke - Lumix
  • Številka Modela - Selfie

Kategorija: Kamera & Foto
Sku: w11445
Dodaj pregled

Opis:

Multifunkcijski Modro-zob mobilni telefon, brezžični daljinski upravljalnik se lahko uporablja za snemanje fotografij/video posnetkov na daljavo, da bi dobili večji pogled; lahko uporabite tudi za to, da se obrniti strani, kot so gledanje Douyin videi, uporabite namesto potegnete navzgor, navzdol, levo in desno in Dblclick, lahko uporabite tudi to, da se glasi eBooks; skratka, kjerkoli ste, se lahko povežete z Modro-zob.To lahko vzpostavi povezavo z mobilnimi telefoni v 30-45 noge (10-15 metrov) in lahko posnamete tudi, ko proč od telefona.To je super za ob selfies s stojalom.Združljiv z vsemi iOS in sistemi (do 11 in ios 14.5).Opomnik: iOS sistem potrebuje omogočanje dostopnosti dotik funkcija sem Telefon tako, da uporabite daljinski upravljalnik za pomikanje navzgor in navzdol na Douyin. (Nastavitve → Dostopnosti → Dotaknite Možnosti → Podporne Dotik).

Specifikacija:

Ime: Universal Brezžični Selfie Kamere Shutter

Material: ABS

Dimenzije: približno 70 x 35 x 11 mm / 2.8 x 1.4 x 0.43 v

Modra-zob različice: Modri Zob 4.0

Efektivna razdalja: približno 10-15m / 30-45 noge

Zmogljivost baterije: 250mAh

Čas polnjenja: 1-2h

Frekvenca: 2.4 Hz-2.4835 GHz

Funkcije:, Kot so video, fotografiranje, prek e-knjige, ipd.

Podporni sistem: IOS, Barva: črna, bela, Seznam Izdelkov:

1 * Brezžični Modro-zob Mobilni Telefon Daljinski upravljalnik

1*USB Kabel

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Multi-Funkcijski USB Modra-zob Selfie Samosprožilec, Kamera Zaklopa: uporabite ga lahko, če želite obrniti strani, kot so gledanje Douyin videi, uporabite namesto potegnete navzgor, navzdol, levo in desno in Dblclick, uporabite ga lahko tudi za branje e-knjig; prav tako se lahko uporablja za oddaljeno snemanje fotografij/video posnetkov, da bi Dobili večji prikaz.

2.Prenosni: Naš Univerzalni Brezžični Selfie Kamere Shutter je majhen in lahek dovolj, da se prilega v svoj žep.In opremljena s pašček za zapestje, bolj priročno za izvajanje.

3.Polnjenje prek kabla USB: Ta mobilni telefon z brezžično, dalinjsko vodeno sprejme polnjenje prek kabla USB, ki zahteva nizko porabo energije, prosimo, uporabite 5 polnjenje prek kabla USB kabel za polnjenje.Lučka je pogosto red med polnjenjem in ugasne, ko je polna.

4.Kot nalašč za Brezžični Selfie Kamere Sprožilec: Celo v območju od 10-15M, telefon, lahko ta občutek brezžični daljinski, ki je kot nalašč za fotografiranje na daljavo.

5.Delo s Skoraj Vse Pametne telefone: To Modro-zob kamere shutter je opremljen z najnovejšo tehnologijo strojne opreme, ki je združljiv s skoraj vsemi mobilnih telefonov (tako kot iOS do 14.5 in telefonov do 11), deluje z najbolj fotoaparat Aplikacije.Priti danes in začelo neverjetne fotografije z njim!